Category Archives: Life

Arkiveras under: “Det här vill ju ingen se?”

Leave a comment

DOKUMENTÄR: Outlook Festival 2013 Part 1 – 4

Del 1:

Del 2:

Del 3:

Del 4:

Leave a comment

DOKUMENTÄR: Little Jinder drar till Jönkan och river av ett par hits

Leave a comment

HORAB

Also posted in Noize | Leave a comment

LITTLE JINDER NORRKÖPING TOUR

LITTLE JINDER ON TOUR – en dokumentärserie i oändliga delar, klippt och klistrad av yours truly. Igår var vi en sväng i Norrköping. Här ger jag er DEL ETT:

…och DEL TVÅ:

..och DEL TRE:

…och EXTRAMATERIALET. En exklusiv intervju med stjärnan:

Also posted in Noize | Leave a comment

B2B Soundwaves #1

Lördagens fest på ett litet sunkigt stammishak i högis tillsammans med 200 dedikerade dnbnälskare var episkt på så många nivåer. FAMILY VIBE!!!!

Leave a comment

LITTLE JINDER – Emmaboda 2012 Crew!!!

Såhär roligt hade vi när vi drog till Emmaboda i somras:

(Döööööör jag vill åka igen!!!!)

Also posted in Noize | Leave a comment

ROSKA @slakthuset 2012-07-14

Also posted in Noize | Leave a comment

Nytt Kapitel

Leave a comment

GetInWhereYouFitIn

Sorry för så få bilder alltså.. det var en fantastiskt GRYM fest! Hade helt enkelt för kul för att fota! Borde vara en sån här fet hemmafestmode MINST en gång i månaden. Tack Kristoffer Synnelius för allt!

Leave a comment

She got sunset on her breath

Also posted in Noize | Leave a comment

Midsommar i Teeenstah

Leave a comment

Förortssommar


Leave a comment

Times

Leave a comment

Klicken heter…

Föreställ dig att du vaknar imorgon…

…och all musik är försvunnen.

Promenix.

WLB

WLB.

Alicia.

MalinOne & Ia.

Leave a comment

Stockholmsskit

Kludd.

Technobilen.

Hemma.

Promenad.

Nattpromenad.

Known to be Unknown.

Horse.

Födelsedag.

Unknown.

DBS.

Napalm.

Brunch.

Leave a comment

Behind the scenes

Haha, nu har bilderna från photoshooten lagts upp på http://www.25hourpeople.se/2011/02/photoshoot/ KUL! Man får ju skylla sig själv att man är så obekväm framför kameran, övar ju liksom mest på att vara bakom. Heeeeeeeh. Kolla in resten av bilderna, jag ser ut som en riktig mupp på en av dem. Men de här två är ju fina! På Anie alltså! Fråga mig inte vad jag håller på med. #PUSS

Leave a comment

Winner

Sådärja, då var vinnaren korad! Det blir finfina Jonna Brottman som får utstå vårt kaozartade sällskap under kryssningen. Jonna aka urMAsmokescrack är en überskön  brud så det kommmer bli asfett att dela hytt med henne, hoho. Bigup dock till alla sköningar som hörde av sig till kaozmailen! Hoppas vi ses på båten ändå! Shushu!

Leave a comment

Promo

Also posted in Noize | Leave a comment

Kaozhytten

Jamenvisst, ni kan ju inte ha missat att  25hourpeople kryssningen den 29:e april närmar sig med stormsteg! Här är en chans för alla er peppade människor med små plånböcker som inte haffat biljett än.  Bara för att friska upp minnet så är båten fylld med tunga bokningar som till exempel shyfx, p money, sukh knight och typ de allra bästa sthlmsklubbarna just nu. För att skriva dig på näsan så kommer det alltså att bli G A L E T    R Ö J J I G T!
Grejen är att vi har en plats kvar i båtens bästa hytt (vår) och allt du behöver göra för att vinna den är:
1. gå in och likea 25hourpeople på facebook.
2. maila en fett bra motivering till varför just du ska få dela hytt med mig, firstup.se och anie.se till kaozhytt@gmail.com och se till att smöra  fett mkt. Glöm såklart inte namn och kontaktuppgifter!

Bästa motivering vinner! Första pris är alltså plats i hytt/biljett till kryssningen med oss bruwdar och så ryktas det om ett andrapris som för närvarande är sjukt hemligt.
Vinnarna publiceras på våra bloggar på alla hjärtans dag och man kan skicka precis hur många gulliga/roliga/smöriga motiveringar man vill. Obs! man bor med oss på egen risk och vi står tyvärr ej för taxfreeshopping och mat.

All Out Dubstep // P3 Dans // Girls Love Djs (NL) // Svartklubben // Traffic – DnB // Supermercado // Liebe // Fabriken Techno // Roxanne// Jakob Grandin & Lång-Kalle // Dinamarca & Friends // Basutbudet // Eclectic Hiphop (SE / UK) // Dödselectro // Mixmag (UK)

Leave a comment